Hafík
AIHAIO
Visegrad funds
PADA - personality assessment for domestic animals

Členství IAHAIO

???? Hafík se stal oficiálním členem mezinárodní organizace IAHAIO!!! ????

Jsme nesmírně hrdí, že jsme splnili všechny podmínky této dlouhodobě fungující a dobře zavedené organizace a stali se tak jedinými současnými členy IAHAIO za Českou republiku.????❤️????????

V minulosti byla členem IAHAIO za Českou republiku AOVZ (Asociace zastánců odpovědného vztahu k malým zvířatům). Ta se stala členem v roce 1995 a později po ukončení jejího fungování se žádná další česká organizace členem nestala.
IAHAIO (International Association of Human-Animal Interaction Organizations) je mezinárodní asociace zabývající se interakcí mezi lidmi a zvířaty, která spojuje organizace podporující AAI ve formě vzdělávání, praxe i výzkumu. Vytváří tak prostor ke spolupráci a prezentaci osvědčených postupů z AAI, při kterých jsou zachovány dobré zdravotní a životní podmínky lidí i zvířat.
V současné době má IAHAIO více než 100 členů v různých zemích po celém světě. Kromě možnosti navazování kontaktů a spolupráce s dalšími odbornými organizacemi věnujícími se AAI, vzájemného obohacování a inspirace pro nás jako členy plynou i další benefity v podobě uveřejnění organizace na stránkách IAHAIO, obdržení IAHAIO newsletterů, přístup do uzavřené facebookové skupiny, využívání loga IAHAIO, publikace našich událostí na IAHAIO webových stránkách, slevy na akce pořádané IAHAIO a mnohé další.
Více informací naleznete zde.

 

Přečteno: 576x
Vydáno: 31.3.2023

Zpět

Další články v kategorii

Výcvik nových týmů
AAS camp 2024
Výroční zpráva 2023
Teoretický výcvik nových dobrovolníků
Webinář - Služby za asistence psa

Platební brána ComGate